Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - kinhsh1

Σελίδες: [1]
1
  Δύσκολο πράγμα ο φόβος,δύσκολο πράγμα η αγωνία,δύσκολο να χάνεις το χρόνο βλεπωντας δελτίο ειδήσεων.Ετσι πριν λίγες μερες είπα να κανω ενα υπολογισμό για το πόσα κρούσματα θα υπάρχουν καθε μέρα στην Ελλάδα.Πήρα απο τις 26 Φλεβάρη μέχρι τις 9 Μάρτη τα στοιχεία που ανακοίνωνε το κράτος τα έβαλα με μία εξίσωση 3ου βαθμου να κάνει μία πρόβλεψη στον υπολογιστή θα έχει η κάθε μέρα. Φυσικά είναι μία ερασιτεχνική ενέργεια  δεν είμαι και ειδικός μπορεί να πέφτω και έξω. Το συμπέρασμα είναι οτι τον Μαρτη θα τον βγάλουμε άνετα αφου 31 Μάρτη προβλέπει να υπάρχουν 947 συνολικά κρούσματα στις 15 Απρίλη 2062 .Αν κορυφώσει κάπου εκεί που είναι 50 μέρες απο την πρώτη μέρα που μετράω δεν νομίζω οτι θα έρθει και η καταστροφή.

3
  Η μπαταρία μου σταμάτησε να δουλεύει και πρέπει να την αλλάξω.Ενας τεχνίτης μου είπε οτι μπορεί να μπεί μπαταρία λιθίου,την επιασα στα χέρια και ηταν πολύ ελαφριά μια μεταχειρισμένη που είχε. Τι λέτε;

Σελίδες: [1]